loggahbfab

HBFAB finns nu på Mallorca med inriktning att utföra arbete åt svenskar på Mallorca. Vi kan erbjuda all hjälp som krävs vid köp till nyckelfärdigt tack vare våra kontakter på plats. Se även fliken "Samarbetspartners ". Vi har svensk personal på plats som följer upp alla våra projekt vi utför på mallorca. Detta bidrar att du som svensk ska känna dig trygg genom hela projektet oavsett storlek på projekt.

ROT-avdrag
Du kan givetvis utnyttja rot avdrag på Mallorca om det finns rätt förutsättning. Vi drar av beloppet direkt på fakturan till dig.

Vi utför totalrenovering av lägenheter / villor mm. Alla jobb oavsett storlek utför vi.

Vår absoluta målsättning är att du som kund skall vara helt nöjd när vi avslutar ett projekt och med svensk standard inom renovering och ombyggnation som garanti.

Team Mallorca 
Under åren har vi skapat ett riktigt bra team med geonomgående hög kompetens, -antingen som anställda på HBFAB eller som samarbetspartners.


Vi har alla utbildningar som krävs för respektive arbete som tex
Bas P / U
Ställning
Lift
Epoxy
Akustik / undertak
Heta Arbeten

Mallorca är populärt bland européer att bo på och med de fortfarande låga priserna köper många svenskar lägenhet eller villa. Prisökningen beräknas gå upp de närmaste 10 åren. Ditt drömboende kan bli verklighet med rätt kompetens på plats. Vi kan även erbjuda uthyrning av två stycken lägenheter. Dessa ligger i Palma Nova och därifrån har man närhet till både Palma stad ( 10 minuter ) och Palma flygplats ( 20 minuter ). För mer info om dessa lägenheter ber vi er skicka en förfrågan om mer info kring dessa.