loggahbfab

HBFAB finns nu på Mallorca           Med inriktning att utföra arbete åt svenskar på Mallorca. Vi kan erbjuda all hjälp som krävs vid köp till nyckelfärdigt tack vare våra kontakter på plats. Se även fliken "Samarbetspartners ". Vi har svensk personal på plats som följer upp alla våra projekt vi utför på Mallorca. Detta bidrar att du som svensk ska känna dig trygg genom hela projektet oavsett storlek på projekt. Språket är en viktig del för att undvika onödiga fel och extrakostnader i projektet. Det blir rationellt både på arbete och kostnader.

Rotavdrag
Du kan givetvis utnyttja rot avdrag på Mallorca om det finns rätt förutsättning. Vi drar av beloppet direkt på fakturan.

Vi utför totalrenovering av lägenheter / villor mm. Alla jobb oavsett storlek.


Vår absoluta målsättning                 Det är att du som kund skall vara helt nöjd när vi avslutar ett projekt och med svensk standard inom renovering och ombyggnation som garanti.

Team Mallorca 
 Sedan 2012 har vi skapat ett riktigt bra team med geonomgående hög kompetens, -antingen som anställda på HBFAB eller som samarbetspartners. Här har vi kompetens att ta på oss även de riktigt stora projekten.


Vi har alla utbildningar som krävs för ett säkert utförande. 

Bas P / U
Ställning
Lift
Epoxy
Akustik / undertak
Heta Arbeten
Våtrum

Mallorca är populärt bland européer att bo på och med de fortfarande låga priserna köper många svenskar lägenhet eller villa. Prisökningen beräknas gå upp de närmaste 10 åren med ca 4-6 % per år. Ditt drömboende kan bli verklighet med rätt kompetens på plats.